- Tapas
- Ibérico de bellota & Wagyu
- Postre
- Cerveza
- Grupos
PAN CON TOMATE RALLADO | 3,50 |
Vers brood met aioli en geraspte vleestomaat | |
QUESO DE OVEJA ZAMORANO | 8,50 |
Half gerijpte schapenkaas (6-8 mnd) uit Zamora met membrillo en amandel | |
CRUDO DE ATÚN ROJO | 11,50 |
Dungesneden rode tonijn met salmorejo, gemberyoghurt en verse groenten | |
SALMON MARINADO | 8,50 |
Gepekelde zalm met parels van licor de hierbas en ingelegde venkel | |
TOMATE DE TEMPORADA | 10,00 |
Seizoenstomaten uit Valencia met jamón en ansjovis | |
ANCHOAS DE SANTOÑA (7 st.) | 15,00 |
Cantabrische AAA-klasse ansjovisfilets met bio-tomaat, blauwkaas, amandel en pan cristal/td> | |
ENSALADA MIXTA DE COGOLLOS | 5,50 |
Frisse salade met cogollos en gepekelde ansjovis uit Escala | |
CROQUETAS CASERAS DE JAMÓN IBÉRICO | 6,50 |
Huisgemaakte jamón kroketjes met pimentón mayo | |
TARTAR DE TERNERA | 10,00 |
Tartaar van entrecote met eidooier, chorizo en zontomaatjes | |
PIMIENTOS DE PADRÓN | 7,00 |
Gebakken milde pepers uit Galicië met bonito flakes, unas pican y otros no | |
FLOR DE ALCACHOFA A LA PLANCHA | 7,00 |
Gebakken artisjokhart met eidooier en cecina wagyu | |
QUESO DE CABRA AL HORNO | 8,50 |
Gerijpte geitenkaas uit de oven met kersenjam, rozijn, zonnebloempitjes en gegrilde groenten | |
PUERROS ASADOS | 7,00 |
Geroosterde prei met gesuikerde marcona-amandel, rookzout en romesco-saus | |
TORREZNOS DE SORIA | 10,00 |
Knapperig gebraden buikspek met licht pittige aardappelpuree | |
TORTILLA TRUFADA | 7,00 |
Spaanse aardappelomelet met truffel en Manchego | |
FRITURA MIXTA | 7,50 |
Gefrituurde inktvisringen, inktvislamellen en mini garnalen met aioli | |
GAMBAS PIL PIL | 9,50 |
Argentijnse garnalen gebakken in knoflookolie met pimentón picante | |
CHORIZO A LA SIDRA | 7,50 |
Gebakken chorizo afgeblust met cider en blauwkaas | |
CALABACÍN A LA ROMANA | 6,50 |
Courgette-ringen in tempura met miel de caña | |
BERENJENA RELLENO CON PISTO | 7,50 |
Geroosterde aubergine met gestoofde groenten | |
PATA DE PULPO CON CHIMICHURI | 12,50 |
Zacht gegaarde octopus van de grill met chips, pimentón en chimichuri | |
LAGRIMAS IBÉRICAS | 11,00 |
Sticky Ibérico ribbetjes zonder bot met pistache, zoete aardappel en PX-glaze | |
CARRILLERA IBÉRICA (80 gr.) | 11,50 |
Gepekelde zacht gegaarde Ibérico wang met paleta Ibérica | |
SOLOMILLO DE TERNERA (100 gr.) | 11,00 |
Gegrilde runder entrecote van biologische slagerij De Groene Weg met mojo rojo | |
EL POLLO LOCO | 7,50 |
Pittig gemarineerde kippenvleugeltjes met groene pepersaus | |
REPOLLO BLANCO | 6,50 |
Oven gegaarde spitskool van de grill met anchoade | |
PATATAS BRAVAS | 5,00 |
Gefrituurde aardappel met bravas saus | |
GAMBAS A LA PLANCHA (4 st.) | 12,50 |
Gebakken wilde gamba's, ongepeld |
PLATO DE IBÉRICOS | 15,00 |
Gemengd plateau van de vier onderstaande vleeswaren | |
LOMO Ibérico de bellota | |
Gedroogde varkenshaas | |
CHORIZO Ibérico de bellota | |
Spaanse milde worst met paprikapoeder uit Salamanca | |
SALCHICHON Ibérico de bellota | |
Spaanse salami van het Iberico varken uit Salamanca | |
PALETA Ibérica de bellota | |
Gedroogd en gepekelde ham van de schouder | |
JAMÓN IBÉRICO DE BELLOTA (40/80 gr.) | 16,00/30,00 |
Gedroogd en gepekelde ham van de achterpoot, handgesneden | |
CAVIAR DE WAGYU (40gr./80 gr.) | 21,00/40,00 |
Gedroogd rundvlees van het achterpoot, minstens 8 maanden semi-natuurlijke droging met arbequina poeder en pan cristal |
TARTA DE QUESO DE LA VIÑA | 7,50 |
Traditionele romige cheesecake uit San Sebastian met notenlikeur | |
CREMA CATALANA | 7,50 |
Romige karamelcustard met gebrande rietsuiker | |
CÓCTEL ESPUMANTE DE NARANJAS SANGUINAS | 7,00 |
Cocktail van bloedsinaasappelsorbet met cava en vodka | |
QUESO CON PERA BORACHA | 9,50 |
Gerijpte geitenkaas uit Baskenland met licor43-stoofpeer, truffel en gedroogde muscat druif | |
CAFE CON CHOCOLATE | 7,50 |
Koffie (diverse) met custom Retiro bonbons |
MAHOU ***** tap - premium pilsener - 5,5% - 18 cl. | 2,20 |
MAHOU ***** tap - premium pilsener - 5,5% - 22 cl. | 2,50 |
MAHOU ***** tap - premium pilsener - 5,5% - 33 cl. | 3,50 |
MAHOU MAESTRA strong lager - 7,5% | 5,50 |
MAHOU IPA India pale ale - 4,5% | 5,50 |
SAN MIGUEL ESPECIAL premium pilsener - 5,4% | 3,50 |
SAN MIGUEL FRESCA sunshine - 4,4% | 5,50 |
SAN MIGUEL 0,0% | 3,50 |
SAN MIGUEL CLARA radler - 3,2% | 3,50 |
LA SALVE weizen - 4,4% | 4,50 |
TOEGANKELIJK VERRASSINGSMENU per persoon | 40,00 |
Voor groepen vanaf 8 personen - bestaande uit 9 verschillende tapas, inclusief amuse, brood en dessert | |
LUXE VERRASSINGSMENU per persoon | 45,00 |
Voor groepen vanaf 8 personen - bestaande uit 9 verschillende tapas, inclusief amuse, brood en dessert | |
EXCLUSIEF VERRASSINGSMENU per persoon | 50,00 |
Voor groepen vanaf 8 personen - bestaande uit 9 verschillende tapas, inclusief amuse, brood en dessert |